Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، هم‌زمان با فرارسیدن ماه مبارک رمضان، شبکه آی‌فیلم فارسی طبق روال هر ساله با چند سریال طنز و دیگر مجموعه‌های درام تلویزیونی، میزبان مخاطبان این شبکه خواهد بود.

امسال چند سریال قدیمی مانند «او یک فرشته بود»، «اغما»، «خانه به‌دوش»، «سه در چهار» و ... را برای پخش در ماه مهمانی خدا در نظر گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته بنا به درخواست مکرر بینندگان، سریال جدید «آنام» و «احضار» نیز به جدول پخش رمضانی این شبکه اضافه شده‌اند.

«او یک فرشته بود»

سریال «او یک فرشته بود» به کارگردانی علیرضا افخمی تولید سال ۱۳۸۴ است. حال و هوای این سریال با سریال‌های مناسبتی ماه رمضان تفاوت عمده داشت؛ او یک فرشته بود آغازگر ژانری جدید در تلویزیون ایران به نام ژانر «ماورائی» بود. 

این سریال داستان زندگی مردی به نام بهزاد با بازی زنده یاد حسن جوهرچی را به تصویر می‌کشد که پس از سانحه ترافیکی با دختری به نام فرشته، زندگی مشترک وی دستخوش تغییراتی می‌شود و این داستان تا جایی ادامه پیدا می‌کند که حتی بهزاد تصمیم به طلاق همسر و ازدواج با دختر جوان می‌گیرد.

«اغما»

این مجموعه تلویزیونی به کارگردانی سیروس مقدم، نویسندگی علیرضا افخمی و داریوش مختاری و تهیه‌کنندگی رضا جودی است که در ماه رمضان ۱۳۸۶ پخش شد.

«اغما»، داستان دکتر طه پژوهان با بازی امین تارخ را دنبال می‌کند که یک پزشک فوق متخصص جراحی مغز و اعصاب است. او به دلیل جراحی‌های موفقیت‌آمیزش روی رزمندگان در جبهه‌ها به پنجه طلایی مشهور است. او اکنون به دلیل بیماری حاد همسرش مولود بر سر دو راهی قرار دارد از طرفی عرف پزشکی مانع جراحی همسرش توسط اوست، ولی مولود اصرار دارد که فقط توسط پژوهان جراحی شود. از سویی تنها فرزند آن‌ها پری مخالف این عمل جراحی توسط پدر است.

«سه در چهار»

سه در چهار نام مجموعه‌ای تلویزیونی به کارگردانی مجید صالحی، بازیگر، کارگردان، نویسنده و تهیه‌کننده ایرانی است.

داستان این سریال مربوط به دو باجناق و خانواده‌هایشان است که برای تأمین هزینه زندگی، تصمیم می‌گیرند یک شرکت خدماتی تأسیس کنند و این مسئله آن‌ها را درگیر ماجراهایی تازه و بامزه می‌کند.

«خانه به‌دوش»

مجموعه تلویزیونی «خانه به دوش» به کارگردانی رضا عطاران در ماه مبارک رمضان سال ۱۳۸۳ از تلویزیون پخش شد.

در خلاصه داستان سریال طنز – اجتماعی «خانه به دوش» آمده است: «ماشاءالله (حمید لولایی) فرد بی‌پول و فقیری است که مشکلات مالی او را در وضعیت سختی قرار داده است، او برای اینکه مشکل مالی خود را حل کند با آقای بیات (خشایار راد) که با او به‌طور اتفاقی آشنا شده همکاری می‌کند و پولی را برای سفر به مالزی به او می‌دهد؛ اما آقای بیات کلاه‌بردار از آب درمی‌آید…»

«دخترم نرگس»

سریال «دخترم نرگس»، از تولیدات استانی آذربایجان غربی است که به نویسندگی و کارگردانی باقر حبیب پیران و تهیه‌کنندگی داود سلیمان‌پور و سیدحسن فرخی تولید شده است.

داستان «دخترم نرگس» در بستری اجتماعی روایت می‌شود و دارای گره‌ها و فراز و فرودهای غیرقابل پیشبینی اسـت. این مجموعه نقش خانواده را در حل مشکلات هر یک از اعضا باز تعریف می‌ کند و در کنار موضوعاتی کـه بیان شد بـه مسئله دریاچه ارومیه، والیبال ارومیه و کسب رزق حلال نیز می‌پردازد. 

«احضار»

مجموعه تلویزیونی «احضار» به کارگردانی علیرضا افخمی و تهیه‌کنندگی محمودرضا تخشید است که سال گذشته با روایت داستان و ژانری متفاوت از رسانه ملی پخش شد.

سریال «احضار» به نقد عرفان‌های کاذب می‌پردازد. داستان کلی این سریال، روایت‌گر ماجرای مسافرت مائده و زهره است که دختر عمه و دختر دایی یکدیگر هستند. آن‌ها قصد دارند به همراه سوسن و شکیبا، دو تن از دوستان نزدیک خود، برای یک سفر تفریحی به شمال کشور بروند و...

«آنام»

سریال «آنام» به کارگردانی جواد افشار و تهیه‌کنندگی اسماعیل عفیفه در سال ۹۶ تولید شده است. «آنام»، ژانری اجتماعی خانوادگی دارد و درباره مادری به نام آنام است که درگیر مسائل زندگی و خانواده اش است.

۵۷۵۷

کد خبر 322078

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: تلویزیون سریال ایرانی ماه رمضان او یک فرشته تهیه کنندگی خانه به دوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۶۹۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زوایای پنهان تاریخ در «هیس، هیچی نیس!»/ حضور استعدادهای شهرستان

حسین حقانی کارگردان مجموعه «هیس، هیچی نیس!» درباره ایده شکل گیری و ساخت این مجموعه به خبرنگار مهر بیان کرد: حدود ۲ سال پیش بود که حمیدرضا عطارد تهیه کننده مجموعه، فیلمنامه را به من داد تا بخوانم و فقط قرار بود نظر بدهم.

وی ادامه داد: من فیلمنامه اولیه را که خواندم برایم جذابیت داشت، جذابیتش هم به این بود که چطور برهه ای از تاریخ که شیرین هم نیست و تلخ است تبدیل به یک مجموعه آیتمی شده است که فضایی سرگرم کننده و آموزشی برای نوجوانان دارد. خیلی از اتفاقاتی که در این برهه از تاریخ افتاده کمتر گفته شده است و خود من که فیلمنامه را می خواندم برای اولین بار با این اتفاقات آشنا شدم. از این حیث این نکات جزیی و وقایع برای من تازه بود. بعد از چند ماه از من برای کارگردانی دعوت شد و آن زمان متن را دوباره با نگاه کارگردانی خواندم و تغییراتی در متن داشتیم.

حقانی درباره شخصیت های ثابت این مجموعه که با فرم آثار اپیزودیک پیش می رود، گفت: آیتم هایی در این مجموعه داریم که کاراکترهای ثابتی دارد و بر این اساس نگاه غرب را در این کاراکترها می بینیم. مثلاً کاراکتر قاضی یکی از شخصیت های اصلی است و یکی از سکانس های ثابت ما هم دادگاه شد. در این دادگاه سیاهپوست ها می خواهند احقاق حق کنند و قاضی از این حیث که می داند افکار عمومی جهان آنها را رصد می کند، می خواهد در تاریخ منفی جلوه نکند اما حق را هم به آنها ندهد.

وی درباره اینکه چرا سراغ چهره ها نرفته اند، عنوان کرد: بازیگران این مجموعه ناشناخته هستند و همین یک ویژگی است چون ما نقش های زیادی داشتیم و هر بازیگری مجبور بود ۱۰ کاراکتر را بازی کند. بازیگران به دلیل توانمندی هایشان با تغییر گریم توانستند نقش های مختلفی را بازی کنند. البته این هنرمندان هر یک نزدیک به ۲ دهه تجربه داشتند و در تئاتر به صورت حرفه ای فعالیت کرده بودند اما برای مخاطب عام هنوز ناشناخته بودند.

حقانی درباره مزیت بهره گیری از استعدادهای جدید گفت: در این مجموعه مخاطب چهره های تکراری نمی بیند و از طرفی بازیگران حرفه ای شهرهای دیگر هم می توانند توانمندی های خود را نمایش دهند.

وی در پایان درباره مضمون سریال «هیس، هیچی نیس!» نیز یادآور شد: این مجموعه زوایای پنهان تاریخ را به خوبی تصویر کرده است و به نظرم لازم است هرکسی نه فقط در ایران بلکه در هر جایی از جهان این تاریخ را بداند.

سریال نمایشی «هیس، هیچی نیس!» به عنوان نخستین محصول مرکز تولیدات نوجوان سوره توسط سازمان سینمایی سوره به تهیه‌کنندگی حمیدرضا عطارد و کارگردانی حسین حقانی با نگاهی طنز به رویدادهای تاریخی جهان ساخته شده و اثری اقتباسی از کتاب ۱۵ جلدی «سرگذشت استعمار» مهدی میرکیایی است.

این مجموعه از اول اردیبهشت ماه شنبه تا دوشنبه حوالی ساعت ۱۸ از شبکه دو سیما و دوشنبه تا پنجشنبه حوالی ساعت ۲۱ از شبکه امید روانه آنتن شده است.

مجموعه «هیس هیچی نیس» نخستین محصول مرکز تولیدات نوجوان سوره است که توسط سازمان سینمایی سوره برای مخاطب نوجوان تولید شده است.

کد خبر 6100225 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • داستان شگفت‌انگیز خوسلو؛ هواداری که فرشته نجات رئال مادرید شد! / عکس
  • ۱۰ سریال جنگی دیدنی در مورد جنگ جهانی اول
  • کتاب جدید بهمن پگاه راد رونمایی می شود
  • زوایای پنهان تاریخ در «هیس، هیچی نیس!»/ حضور استعدادهای شهرستان
  • (تصاویر) حمید صفت، بازیگر سریال هفت سر اژد‌ها و مادرش
  • نقش‌آفرینی بازیگر «لیسانسه‌ها» در «شب دیجور» محمود معظمی
  • رویان، مهیار عیار و چند سریال دیگر
  • مجموعه تلویزیونی «گرگ» از شبکه ۴
  • سریال طنز «بدل» جایگزین «هفت سر اژدها» می‌شود
  • سریال طنز «بدل» جایگزین «هفت سر اژدها» می‌شود